• Utveckling av verksamhet med hjälp av teknik

  • På plats där det händer

  • Litet bolag med stor kompetens

  • Verksamma i Mälardalen

  • Kunder inom industri och myndigheter

Nyheter

×

Consitu välkomnar Annika Hagvåg till Västerås-kontoret

Det är med stor glädje vi idag förstärker vårt team i Västerås med ytterligare en välmeriterad och kapabel medarbetare.

Consitu välkomnar Annika Hagvåg till Västerås-kontoret

Det är med stor glädje vi idag förstärker vårt team i Västerås med ytterligare en välmeriterad och kapabel medarbetare.

Annika kommer med erfarenhet av bland annat ledarskap i linje- och projektverksamhet, process- och verksamhetsutveckling, offertsamordning och sälj- och verksamhetsplanering.

På måndag i nästa vecka börjar Annika sitt första uppdrag i ett stort tåguppgraderingsprojekt.

Varmt välkommen till oss!

Funderar du på nytt jobb? Läs vidare…

Ett spetsigt konsultföretag som tror på delaktighet, engagemang och kompetens! Vill du arbeta hos ett mindre konsultföretag som satsar på långsiktiga ...

Funderar du på nytt jobb? Läs vidare…

Funderar du på nytt jobb? Läs vidare…

Finnes:
Ett spetsigt konsultföretag som tror på delaktighet, engagemang och kompetens! Vill du arbeta hos ett mindre konsultföretag som satsar på långsiktiga relationer, både med sina medarbetare och kunder, då har du hittat rätt. Consitu verkar i Mälardalen med kontor i Västerås och Stockholm och vi är idag dryga 20 medarbetare men vill bli fler. Consitus profileringsområden är systemarkitektur och systemutveckling, projektledning och teknisk projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Vi arbetar idag främst med uppdrag inom fordonsindustri, kraftindustri samt automation och offentlig sektor. Våra konsultuppdrag utförs hos kunden och du får chansen att få prova på olika arbetsplatser, alltid med Consitu som den fasta punkten i din arbetstillvaro.

Sökes:
Engagerade, kompetenta och delaktiga konsulter! Vi söker dig som redan arbetar som konsult eller vill prova på hur det är att vara konsult. Du tycker det är kul att testa olika roller och uppdrag hos våra kunder. Du har några års arbetslivserfarenhet och en ingenjörsutbildning eller liknande i grunden. Just nu söker vi framförallt kompetenser inom mjukvara (produktutveckling, inbyggda system eller liknande) men du kan också vara inriktad mot något annat av Consitus profileringsområden. Det viktigaste är att det känns rätt för dig och oss för att det ska fungera i längden.

Ansök:
Skicka din ansökan till rekrytering@consitu.se kom ihåg att bifoga CV, personligt brev och vilken ort som passar dig bäst.

Kontakt:
För mer information kontakta Staffan Svärd, VD Consitu Västerås (staffan.svard@consitu.se), eller Peter Jansson, VD Consitu Stockholm (peter.jansson@consitu.se)

Consitu har blivit utnämnt till Gasellföretag!

Det är roligt att vårt arbete uppmärksammas – Consitu har blivit utnämnt till Gasellföretag!

Consitu har blivit utnämnt till Gasellföretag!

Det är roligt att vårt arbete uppmärksammas – Consitu har blivit utnämnt till Gasellföretag!

Vi välkomnar Tommy Gustavsson till Consitu!

Tommy bor i Stockholm och har en gedigen erfarenhet av att som Projektledare och Programledare leda internationella projekt.

Vi välkomnar Tommy Gustavsson till Consitu!

Tommy bor i Stockholm och har en gedigen erfarenhet av att som Projektledare och Programledare leda internationella projekt, särskilt inom Transition, Transformation och Outsourcing. Tommy tycker det är spännande att träffa nya individer och tillsammans med dem hitta kreativa lösningar för att nå ett gemensamt mål.

Tommys gedigna erfarenhet och stora kunnande kommer bli en stor tillgång för Consitu och våra kunder. Varmt välkommen Tommy!

Vi välkomnar Kicki Lans till Consitu!

Vi kan med glädje meddela att Kicki Lans börjar på Consitu.

Vi välkomnar Kicki Lans till Consitu!

Vi kan med glädje meddela att Kicki Lans börjar på Consitu. Kicki har lång erfarenhet från flera branscher, där hon de senaste åren varit senior projektledare med IT-inriktning och teamledare men tidigare även arbetat med verksamhetsutveckling och logistik. Kickis gedigna kunnande kommer komma till nytta både för Consitu och våra kunder.

Varmt välkommen Kicki!

Ny VD för Consitu Stockholm!

Från och med den 1:a september kommer Peter Jansson att ta över som interim VD för Consitu Stockholm AB.

Ny VD för Consitu Stockholm!

Från och med den 1:a september kommer Peter Jansson att ta över som interim VD för Consitu Stockholm AB. Detta är en följd av att Anette Östelius, efter tre år hos Consitu, väljer att anta en ny utmaning som VD för Network Enabling System Partner AB (NESP). Peter kommer tillsammans med Stockholmsteamet bygga vidare på den fina grund som skapats. Consitu önskar Anette all framgång i framtiden.

Consitu fyller 10 år!

Vi har blivit fler och fler som tillsammans skapar värde för våra kunder. Sedan ett par år tillbaka finns Consitu i både Västerås och Stockholm vilket...

Consitu fyller 10 år!

Vi har blivit fler och fler som tillsammans skapar värde för våra kunder. Sedan ett par år tillbaka finns Consitu i både Västerås och Stockholm vilket gör att vi kan arbeta på en större arena.

Vi vill passa på att tacka våra kunder, som möjliggjort Consitus resa så här långt. Det är med stor entusiasm vårt starka team laddar inför de nästkommande tio åren - till att börja med.

Vi välkomnar vår nya medarbetare Caroline Henning till Stockholm!

Caroline har stor erfarenhet från olika typer av IT-organisationer och branscher såsom bank, retail och telekom

Vi välkomnar vår nya medarbetare Caroline Henning till Stockholm!

Hennes kompetens innefattar metoder och ramverk som traditionell ITSM, ITIL och SAFe inklusive agila arbetssätt. Hon är även mycket bra på att både se och föreslå processförbättringar för effektivare leveranser, i stort som i smått. Caroline har mycket energi och är bra på att ta människor, genom sin prestigelösa attityd anpassar hon lösningar efter kundernas behov. Hon är nyfiken, driven och pragmatisk, den perfekta lagspelaren som även trivs med att ta lead.

Vi välkomnar Thomas Ramström som ny medarbetare i Stockholm!

Thomas Ramström är en mycket erfaren och meriterad Senior Projektledare / Program Manager, med bakgrund från internationella verksamheter såsom CGI, F...

Vi välkomnar Thomas Ramström som ny medarbetare i Stockholm!

Thomas Ramström har på senare år framförallt arbetat med Transition and Transformation och Outsourcing men har för övrigt en mångfacetterad kompetens från organisationer och teknik. Thomas tycker det är spännande att träffa nya människor och hitta kreativa lösningar tillsammans med dem för att nå ett gemensamt mål. En av Thomas större styrkor är att han genom sin trygghet och erfarenhet kan skapa förtroende och leverera till alla intressenters förväntningar.

Thomas börjar på Consitu Stockholm 1:a mars.

Välkommen!

Vi välkomnar Daniel Lag till Consitu!

Daniel har lång erfarenhet från fordonsindustrin där han under de senaste 10 åren varit teknisk projektledare, med flertalet projekt i en global miljö...

Vi välkomnar Daniel Lag till Consitu!

Daniel har lång erfarenhet från fordonsindustrin där han under de senaste 10 åren varit teknisk projektledare, med flertalet projekt i en global miljö. Daniel har i grunden en teknisk miljöingenjörsutbildning som bidrar med ytterligare bredd till Consitu. Daniel påbörjar inom kort sitt första konsultuppdrag som projektledare inom kraftindustrin.

Varmt välkommen Daniel!

Vi välkomnar Anton Niglis

Anton har erfarenhet från kraftindustrin där han varit både Lead Project Engineer och System Design Engineer.

Vi välkomnar Anton Niglis

Anton har erfarenhet från kraftindustrin där han varit både Lead Project Engineer och System Design Engineer. Med både djup och bredd i sitt tekniska kunnande tillsammans med ledaregenskaper kommer Anton förstärka både Consitu och våra kunders verksamheter. Anton kommer geografiskt att verka i Dalarna, där Consitu nu bryter ny mark.

Varmt välkommen Anton!

Consitu välkomnar Hanna Löfdahl

Hanna har lång erfarenhet från fordonsindustrin med ledande roller inom främst inköpsfunktionen men även projektledning och verksamhetsutveckling.

Consitu välkomnar Hanna Löfdahl

Hanna är en glad och positiv person som kommer bidra med stort kunnande och glädje hos både Consitu och våra kunder.

Hannas första uppdrag blir som inköpsprojektledare inom automationsindustrin. Varmt välkommen Hanna!

Vi välkomnar Marie Brattström

Marie har lång erfarenhet som ledare i linje och projekt från branscher som kraftgenerering, fordonsindustri och kollektivtrafik.

Vi välkomnar Marie Brattström

Maries helhetssyn och vana att arbeta tvärfunktionellt kommer både våra kunder och Consitu ha stor nytta av. Vi är glada att kunna erbjuda både bred och djup kompetens inom projekt- och kvalitetsledning och ser fram emot att få Marie som kollega.

Varmt välkommen!

Vi har rekryterat Martin Wååk

Martin är en senior ledare och projektledare med mångårig erfarenhet från branscher som försvarsindustri, telekom och detaljhandel.

Vi har rekryterat Martin Wååk

Martin är certifierad PMP med stort intresse för riskhantering, förändringsledning och kvalitetssäkring som våra kunder kommer få stor nytta av. Consitu ser fram emot att få ta del av såväl Martins ledaregenskaper som hans kunskap som sommelier och hälsar honom varmt välkommen till oss!

Vi välkomnar Johanna Lindborg

Vi förstärker teamet ytterligare och är mycket glada att kunna presentera Johanna Lindborg som ny medarbetare

Vi välkomnar Johanna Lindborg

Johanna har mångårig erfarenhet av projektarbete inom fordonsindustrin med fokus på inköp och verksamhetsutveckling. Johanna kommer med sin kompetens inom tvärfunktionellt och internationellt samarbete bli en stor tillgång för oss.

Consitu Stockholm växer!

Vi välkomnar Stefan Kempe till vår nystartade Stockholmsetablering

Consitu Stockholm växer!

Stefan har mångårig erfarenhet inom interimschefsuppdrag, affärsutveckling och projektledning. Hans specialistområden är digital affärsutveckling och verksamhetsutveckling. Stefan blir ett starkt bidrag till Stockholmsteamet och Consitu är mycket glada för detta.

Välkommen Stefan!

Vi välkomnar Björn Offerman till Consitu

Vi välkomnar Björn Offerman som det senaste tillskottet på Consitu!

Vi välkomnar Björn Offerman till Consitu

Björn har flerårig erfarenhet från industrin där han jobbat i internationella sammanhang med projekt- och kvalitetsledning på Bombardier och Sandvik. Björn är certifierad Six Sigma black belt och kommer hos oss att arbeta med projekt- och kvalitetsledning. Björns första uppdrag blir som projektledare inom fordonsindustrin.

Vi är glada att kunna erbjuda en djupare kompetens inom kvalitetsledning och ser fram emot att få Björn som kollega.

Välkommen!

Vi välkomnar Ulf Dalenius till Consitu

Consitu har glädjen att presentera Ulf Dalenius som ny medarbetare.

Vi välkomnar Ulf Dalenius till Consitu

Ulf har lång erfarenhet från både fordonsindustrin såväl som valvsverksindustrin.

Ulf har arbetat som teknisk projektledare och med mjukvara för styrsystem, även där inom ledande roller. Han har en tvärfunktionell kompetens som både våra kunder och Consitu kommer att ha stor nytta av framöver. Ulfs första uppdrag blir som teknisk projektledare inom fordonsindustrin.

Varmt välkommen Ulf!

Vi välkomnar Staffan

Vi har glädjen att berätta att Staffan Svärd har börjat hos oss

Vi välkomnar Staffan

Tillväxten fortsätter! Vi har glädjen att berätta att Staffan Svärd har börjat hos oss.

Staffan kommer med mångårig erfarenhet från ledande positioner i globala organisationer. Senast har han varit chef för Project engineering på Bombardier i Västerås. I sitt första uppdrag hos oss tar sig Staffan an en roll som projektledare hos ABB.

Verksamheten i Stockholm växer!

Vi välkomnar Daniel Blomsterhage till vår nystartade Stockholmsetablering

Verksamheten i Stockholm växer!

Vi välkomnar Daniel Blomsterhage till vår nystartade Stockholmsetablering. Daniel har mångårig erfarenhet från branschen Handel där han jobbat som projektledare och verksamhetskonsult. Hans specialistområde är Digital management and transformation.

Vill du vara med och bygga?

Vi har påbörjat uppbyggnaden av en konsultverksamhet i Stockholm

Vill du vara med och bygga?

Vi har glädjen att berätta att Consitu har påbörjat uppbyggnaden av en konsultverksamhet i Stockholm. Vi är väl etablerade i Västerås och känner oss trygga i nuvarande situation. Under en tid har vi levererat tjänster till kunder i Stockholm vilket har varit första steget in på denna marknad. Vår nya medarbetare, Anette Östelius, leder den fortsatta etableringen och vill nu rekrytera nya medarbetare som vill ha Stockholm som sin hemmamarknad. Vill du eller någon du känner vara med i ett trivsamt och mycket duktigt gäng? Hos oss är du är delaktig och får utlopp för din kompetens. Consitu gör skillnad, både för dig och våra kunder.

Kontakta Anette, +46 (702) 58 47 41, för mer info, rekrytering@consitu.se

Nytt uppdrag i Stockholm

Anette Östelius har fått förtroendet som projektledare inom transportsektorn i Stockholm

Nytt uppdrag i Stockholm

Anette Östelius har fått förtroendet som projektledare inom transportsektorn i Stockholm. Anette är en mycket erfaren konsult och vi vet att hon kommer ge ett värdefullt bidrag i verksamheten. Uppdraget är ett tillskott i den fortsatta utvecklingen av vår Stockholmsetablering.

Nu välkomnar vi Anette

Nu välkomnar vi Anette som är en mycket erfaren konsult och ledare

Nu välkomnar vi Anette

Nu välkomnar vi Anette som är en mycket erfaren konsult och ledare. Hon har jobbat i Stockholm och Västerås och har ett brett nätverk inom såväl industri som offentlig verksamhet.

Fortsatt förtroende hos myndighet

Fortsatt förtroende för Consitu AB genom förlängning av konsultuppdrag hos myndighet. Bra jobbat!

Fortsatt förtroende hos myndighet

Fortsatt förtroende för Consitu AB genom förlängning av konsultuppdrag hos myndighet. Bra jobbat!

Flera förlängda samarbeten inom projektledningsområdet

Utöver myndigheter visar även företag inom kraftindustrin stort förtroende för våra medarbetare

Flera förlängda samarbeten inom projektledningsområdet

Utöver myndigheter visar även företag inom kraftindustrin stort förtroende för våra medarbetare genom att förlänga samarbetet inom projektledningsområdet för flera av våra medarbetare.

En föränderlig bransch med tuffare konkurrens!

Läs om Consitus framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter

En föränderlig bransch med tuffare konkurrens!

En föränderlig bransch med tuffare konkurrens! Hur löser vi det?

Läs om Consitus framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter genom att hitta erbjudanden som sticker ut bland konkurrenterna, samtidigt som vi möter kundernas behov bättre. Kontakta oss om ni vill veta mer eller bara dela en kaffe.

Texten finns i Västerås Tidning eller direkt via länken nedan.

https://lnkd.in/exHKVuH

Nytt samarbetsavtal

Consitu och TCG Nordic tecknar samarbetsavtal.

Nytt samarbetsavtal

Consitu och TCG Nordic tecknar samarbetsavtal. Avsikten med avtalet är ett fördjupat samarbete med sikte på gemensamma projekt samt säljinsatser mot i huvudsak transportsektorn.

Projektledare i produktutveckling

Nytt uppdrag som projektledare i produktutveckling inom produktionsindustrin

Projektledare i produktutveckling

Nytt uppdrag som projektledare i produktutveckling inom produktionsindustrin

Nytt uppdrag som projektutvecklare

Nytt uppdrag som projektutvecklare på projektkontoret hos myndighet

Nytt uppdrag som projektutvecklare

Nytt uppdrag som projektutvecklare på projektkontoret hos myndighet

Projektledare i produktutveckling

Nytt uppdrag som projektledare i produktutveckling inom produktionsindustrin.

Projektledare i produktutveckling

Nytt uppdrag som projektledare i produktutveckling inom produktionsindustrin.

Test och verifieringsuppdrag

Nytt uppdrag inom fordonsindustrin, koordinering av test och verifiering.

Test och verifieringsuppdrag

Nytt uppdrag inom fordonsindustrin, koordinering av test och verifiering.

Förlängning av uppdrag

Förlängt uppdrag som kvalitetsansvarig inom kraftindustrin.

Förlängning av uppdrag

Förlängt uppdrag som kvalitetsansvarig inom kraftindustrin.

Drifttagning i Australien

10 veckors drifttagning i Australien inom kraftindustrin

Drifttagning i Australien

10 veckors drifttagning i Australien inom kraftindustrin

Delprojektledningsuppdrag

Uppdraget är ett delprojektledningsuppdrag inom fordonsindustrin med ansvar för bland annat resursplanering, tidplan och budget.

Delprojektledningsuppdrag

Uppdraget är ett delprojektledningsuppdrag inom fordonsindustrin med ansvar för bland annat resursplanering, tidplan och budget.

Fortsatt förtroende

Förlängning av supportavtal gällande stödsystem inom fordonsindustrin.

Fortsatt förtroende

Förlängning av supportavtal gällande stödsystem inom fordonsindustrin.

Stöd vid test i Australien

Fyra veckors stöd vid test i Australien inom kraftindustrin.

Stöd vid test i Australien

Fyra veckors stöd vid test i Australien inom kraftindustrin.

Projektledare produktutvecklingsprojekt

Nytt uppdrag som projektledare för produktutvecklingsprojekt i fordonsindustri.
Utökad ansvar med fler produkter.

Projektledare produktutvecklingsprojekt

Nytt uppdrag som projektledare för produktutvecklingsprojekt i fordonsindustri.
Utökad ansvar med fler produkter.

Ny medarbetare Anders Näslund

Seniorkonsult inom management, projektledning, verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring

Ny medarbetare Anders Näslund

Anders har mångårig erfarenhet från både produktutvecklande bolag och konsultbolag. Han har tidigare arbetat i olika chefsroller och med försäljning. Anders erfarenhet och engagemang kommer bidra stort hos våra kunder men också i Consitus vidareutveckling.

Kravhantering

Nytt uppdrag inom kravhantering. Process och verktygsstöd i fordonsindustrin (IBM Rational DOORS).

Kravhantering

Nytt uppdrag inom kravhantering. Process och verktygsstöd i fordonsindustrin (IBM Rational DOORS).

Årsstämma

Läs ett utdrag från förvaltningsberättelsen för verksamheten.

Årsstämma

Ett utdrag från förvaltningsberättelsen för verksamheten:

Consitu erbjuder konsulttjänster inom projektledning, systemutveckling, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Vi hjälper våra kunder att genomföra sina projekt i tid med kvalitet. Vi arbetar både i produktutvecklings- och leveransorderprojekt.

Under 2013 har vi haft hög beläggning trots att flera uppdrag har avslutats. Vi har haft god efterfrågan på våra tjänster och våra konsulter har snabbt gått in i nya åtaganden och har glädjande nog fått fötroende att hjälpa ett par nya kunder. Inriktningen är att ömsesidigt inleda långsiktiga samarbeten.

Vi har även tidigare år haft en hög andel projekt med internationell prägel. Denna andel har under året utökats ytterligare. För våra kunder har vi bland annat arbetat i Brasilien, Chile, Mexiko, USA och på Island.

Vår verksamhet har stabil lönsamhet och vår bedömning är att denna stabilitet kommer stå sig under 2014. Vi hoppas också kunna växa under året.

Systemintegration av informationssystem

Nytt uppdrag via ny samarbetspartner gällande systemintegration av informationssystem för insatsledning.

Systemintegration av informationssystem

Nytt uppdrag via ny samarbetspartner gällande systemintegration av informationssystem för insatsledning.

Fortsatt förtroende

Förlängning av supportavtal gällande stödsystem inom fordonsindustrin.

Fortsatt förtroende

Förlängning av supportavtal gällande stödsystem inom fordonsindustrin.

Förlängt samarbete

Förlängningar av uppdrag inom kraftindustrin.

Förlängt samarbete

Förlängningar av uppdrag inom kraftindustrin.

Friskvård

Consitus hälsoprogram ”Livsstilåret” i samarbete med Praktikertjänst/CityPraktiken knyts ihop för 2013 samtidigt som vi fortsätter samarbetet med City...

Friskvård

Consitus hälsoprogram ”Livsstilåret” i samarbete med Praktikertjänst/CityPraktiken knyts ihop för 2013 samtidigt som vi fortsätter samarbetet med CityPraktiken under 2014.

Summering 2013

2013 har varit ett år med många uppdrag som innefattar internationellt arbete. Vi har tillsammans med våra kunder genomfört uppdrag bland annat i Bras...

Summering 2013

2013 har varit ett år med många uppdrag som innefattar internationellt arbete. Vi har tillsammans med våra kunder genomfört uppdrag bland annat i Brasilien, Chile, Island, Mexiko, Polen, Tyskland och USA.

Projektplanerare

Nytt uppdrag inom projektplanering. Arbetet innefattar införande av nya rutiner för visuell planering samt coachning av projektgrupperna i form av tät...

Projektplanerare

Nytt uppdrag inom projektplanering. Arbetet innefattar införande av nya rutiner för visuell planering samt coachning av projektgrupperna i form av täta möten för styrning och uppföljning.

Systemstöd för kärnkraftsindustri.

Nytt uppdrag i leveransorderprojekt. Systemstöd för kärnkraftsindustri.

Systemstöd för kärnkraftsindustri.

Nytt uppdrag i leveransorderprojekt. Systemstöd för kärnkraftsindustri.

Flyttat till nytt kontor

Consitu har flyttat till nytt kontor i Kopparlunden i Västerås.

Flyttat till nytt kontor

Consitu har flyttat till nytt kontor i Kopparlunden i Västerås.

Kontoret ligger väl placerat centralt i Västerås, enkelt att nå med både bil och tåg.

Upphandlingsstöd

Nytt uppdrag gällande upphandlingsstöd

Upphandlingsstöd

Nytt uppdrag gällande upphandlingsstöd .

Business Improvement Leader

Nytt uppdrag som Business Improvement Leader inom verksamhetsutveckling och strategiskt förbättringsarbete, där det dagliga arbetet har sin bas i lean...

Business Improvement Leader

Nytt uppdrag som Business Improvement Leader inom verksamhetsutveckling och strategiskt förbättringsarbete, där det dagliga arbetet har sin bas i lean-filosofin.

Ny medarbetare Henrik Strand

Konsult inom verksamhetsutveckling med erfarenhet från fordonsindustrin.

Ny medarbetare Henrik Strand

Ny medarbetare Henrik Strand. Konsult inom verksamhetsutveckling med erfarenhet från fordonsindustrin.

Fortsatt förtroende

Fortsatt förtroende i pågående projekt inom kraftindustrin

Fortsatt förtroende

Fortsatt förtroende i pågående projekt inom kraftindustrin .

Årsstämma

2012 har varit ett år då vi fått utökat förtroende hos våra kunder. Vi har med hjälp av vår kompetens och erfarenhet kunnat erbjuda, och senare levere...

Årsstämma

Ett utdrag från förvaltningsberättelsen för verksamheten:

2012 har varit ett år då vi fått utökat förtroende hos våra kunder. Vi har med hjälp av vår kompetens och erfarenhet kunnat erbjuda, och senare leverera, våra tjänster i flera nya projekt. Andelen projekt med internationell prägel är fortfarande hög vilket vi ser som utmanande och stimulerande.

Vår verksamhet har fortgått med god lönsamhet. Trots en kärvare marknadssituation ser vi med tillförsikt fram emot nya utmaningar och ett fortsatt gott samarbete med såväl befintliga som nya kunder under 2013.

Längre uppdrag inom systemintegration

Längre uppdrag inom systemintegration av informationssystem för insatsledning

Längre uppdrag inom systemintegration

Längre uppdrag inom systemintegration av informationssystem för insatsledning.????? Systemet innehåller ett kontorsinformationssystem med webbportal, mail och dokumenthanteringssystem för hantering av information med olika säkerhets-, behörighets- och krypteringsklasser.

Långsiktigt supportavtal

Långsiktigt supportavtal tillsammans med samarbetspartner

Långsiktigt supportavtal

Långsiktigt supportavtal tillsammans med samarbetspartner. Avtalet gäller stödsystem inom fordonsindustrin.

Consitu AB har tilldelats guldsigill

Consitu AB har tilldelats guldsigill. Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. Sigillet är utfärdat av UC AB.

Consitu AB har tilldelats guldsigill

Consitu AB har tilldelats guldsigill. Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. Sigillet är utfärdat av UC AB.

Consitu söker fler konsulter

Nu söker vi fler medarbetare! Se "Jobb" för aktuella tjänster.

Consitu söker fler konsulter

Nu söker vi fler medarbetare! Se "Jobb" för aktuella tjänster.

Jobba hos oss

Årsstämma på Consitu

Årsstämma – Fortsatt hög beläggning och god ekonomi. Efter drygt ett och ett halvt år har Consitu en stabil grund att bygga vidare på.

Årsstämma på Consitu

Årsstämma – Fortsatt hög beläggning och god ekonomi. Efter drygt ett och ett halvt år har Consitu en stabil grund att bygga vidare på.

Kari ny konsult på Consitu

Kari Tikkanen anställs som konsult. Kari är specialiserad på systemutveckling och .NET.

Kari ny konsult på Consitu

Kari Tikkanen anställs som konsult. Kari är specialiserad på systemutveckling och .NET.

Årsstämma på Consitu

Årsstämma - Sund ekonomi och hög aktivitet i bolaget under uppstarten!

Årsstämma på Consitu

Årsstämma - Sund ekonomi och hög aktivitet i bolaget under uppstarten!

Uppdrag inom projektledning

Projektledare för större internationellt fordonsprojekt

Uppdrag inom projektledning

Projektledare för större internationellt fordonsprojekt .

Peter anställs som VD på Consitu

Peter Jansson anställs som VD och konsult. Peter tar över som VD för Consitu. Peter har flerårig erfarenhet från olika ledande befattningar hos andra ...

Peter anställs som VD på Consitu

Peter Jansson anställs som VD och konsult. Peter tar över som VD för Consitu. Peter har flerårig erfarenhet från olika ledande befattningar hos andra konsultbolag. Peter kommer också att arbeta som konsult med inriktning på verksamhetsutveckling.

Jonas ny konsult på Consitu

Jonas Bergroth anställs som konsult. Jonas arbetar med systemarkitektur och systemutveckling.

Jonas ny konsult på Consitu

Jonas Bergroth anställs som konsult. Jonas arbetar med systemarkitektur och systemutveckling.

Mikael ny konsult på Consitu

Mikael Strandman anställs som konsult. Mikael arbetar med teknisk projektledning.

Mikael ny konsult på Consitu

Mikael Strandman anställs som konsult. Mikael arbetar med teknisk projektledning.

Anders ny medarbetare på Consitu

Anders Kerst anställs som konsult. Anders arbetar med systemutveckling, test och integration.

Anders ny medarbetare på Consitu

Anders Kerst anställs som konsult. Anders arbetar med systemutveckling, test och integration.

Consitu levererar tjänster till FMV och FM

Consitu levererar tjänster till Försvarets Materielverk och Försvarsmakten.

Consitu levererar tjänster till FMV och FM

Consitu levererar tjänster till Försvarets Materielverk och Försvarsmakten.

Mathias ny medarbetare på Consitu

Mathias Bartoll anställs som konsult. Mathias är specialiserad på .NET och systemarkitektur.

Mathias ny medarbetare på Consitu

Mathias Bartoll anställs som konsult. Mathias är specialiserad på .NET och systemarkitektur.

Consitu bildas

Claes Brisby startar Consitu och tar rollen som VD

Consitu bildas

Claes Brisby startar Consitu och tar rollen som VD