Vi söker erfarna projektledare till kontoret i Stockholm

Vilka vi är

På Consitu i Stockholm är vi ett antal erfarna konsulter som jobbar med IT-nära uppdrag inom kraftindustri, verkstadsindustri och kollektivtrafik. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor, och vi är alltid öppna för att ta uppdrag inom nya spännande branscher.

För oss är det viktigt att ligga i framkant, vara nyfikna, kompetensutveckla och vara en arbetsplats där vår medarbetare vill stanna länge.

Har du gedigen erfarenhet som projektledare, linjechef eller andra ledande roller kanske Consitu är nästa steg för dig. Vi behöver växa med fler konsulter inom projektledning och verksamhetsutveckling. Även om teknik och IT ofta är kärnan i våra uppdrag, är ledarskap och styrning avgörande för att nå målet.

Det här får du

Du får jobba i en prestigelös och familjär miljö där du själv får vara med och påverka verksamheten. Du ges utrymme att utveckla din kompetens genom utbildningar och certifieringar om du så vill. Du får också chansen att påverka och utmana våra kunders sätt att jobba för att förbättra deras verksamhet. Sist men inte minst, hamnar du på en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

Vem du är

För att trivas bäst hos oss tror vi att du är intresserad av att vara en del i tillväxtresan hos ett mindre konsultbolag. Du är trygg i din roll som ledare och säker på din kunskap och kompetens. Du har erfarenhet från olika typer av organisationer och besitter gärna en teknisk kompetens.

  • Du har 5-10 års erfarenhet som projektledare, linjechef, affärsutvecklare, IT-konsult eller motsvarande
  • Du är van att ta ansvar för dina egna leveranser och inom teamet
  • Du är en positiv och prestigelös lagspelare som bidrar generöst med kunskap och energi
  • Du har troligen en högskoleexamen inom teknik och/eller ekonomi

Låter det intressant?

Presentera dig kort i ett mejl till Martin Wååk på martin.waak@consitu.se och bifoga ditt CV eller LinkedIn-profil så hör vi av oss.