Vi söker nya medarbetare till kontoret i Västerås

Projektledare till Consitu i Västerås

På Consitu är vi stolta över att våra kunder litar på att vi tar hand om deras utmaningar.
Söker du en arbetsgivare med ambitioner? Vill du ta nästa steg som projektledare med härliga kollegor och utvecklas tillsammans med oss? Välkommen till Consitu!

Vilka vi är

På Consitus Västeråskontor är vi drygt 15 erfarna konsulter med lång erfarenhet av att driva projekt och organisationer framåt. Vår kompetens finns framför allt inom projektledning, systemutveckling och verksamhetsutveckling. Våra uppdrag är oftast inom fordons- och kraftindustri, inom automation eller i offentlig sektor. Vi arbetar metodiskt med att utveckla oss och är alltid öppna för att ta uppdrag i nya spännande branscher.

För oss är det viktigt att ligga i framkant, att vara nyfikna, att kompetensutveckla oss och att vara en arbetsplats där våra medarbetare vill stanna länge. Vi är stolta över att våra kunder beskriver oss som ”bra att ha att göra med” och vi väljer uppdrag med omsorg utifrån devisen rätt konsult i rätt uppdrag.

För att möta marknadens efterfrågan bättre och för att ta nästa steg i vår egen utveckling, söker vi nu nya kollegor att växa tillsammans med.

Vad du får

Som kollega till oss får du jobba i en prestigelös och familjär miljö där du själv har stor påverkan på verksamheten. Du får tillgång till kompetenta och hjälpsamma kollegor som bidrar till din utveckling och du ges också möjlighet att spetsa din kompetens genom utbildningar och certifieringar. Du får så klart också chansen att påverka och utmana våra kunders sätt att jobba, för att förbättra deras verksamheter.

Vi är en arbetsgivare som jobbar hårt för att ge dig de förutsättningar du behöver för att trivas, utvecklas och för att kunna göra ett bra jobb med bibehållen balans i livet.

Sist men inte minst, du kommer till en arbetsplats där vi har kul ihop. På riktigt.

Vem du är

För att trivas bäst hos oss, tror vi att du är intresserad av att vara en del i tillväxtresan hos ett mindre konsultbolag. Du har utpräglade ledaregenskaper, är säker på din kunskap och kompetens och lockas av en omväxlande tillvaro på jobbet.

Om du inte redan jobbar med projektledning, har du en tydlig ambition att utvecklas åt det hållet. Du är van att jobba i projektteam med tekniknära uppgifter, kanske i en kvalitets- eller inköpsroll.

Några punkter:

  • Du har jobbat i fem år eller mer, förmodligen efter en högskoleutbildning inom teknik och/eller ekonomi.
  • Du är van att ta ansvar för dina egna leveranser och inom teamet.
  • Du är en positiv och prestigelös lagspelare som bidrar generöst med kunskap och energi.
  • Du är en nyfiken person som värdesätter delaktighet och som har ett stort engagemang i det du gör.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells rekrytering, ManpowerGroup.

Varmt välkommen med din ansökan – CV och personligt brev – via länken https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/834f33f4-8d82-4207-a253-dab0318b4438/projektledare-till-consitu-i-vsters – så snart som möjligt och senast 15 januari 2023.

För mer information kontakta gärna:

Staffan Svärd, VD Consitu Västerås, staffan.svard@consitu.se eller telefon 0704 – 54 44 28.

eller

Ulrika Matsson, rekryteringskonsult Jefferson Wells rekrytering, ulrika.matsson@jeffersonwells.se eller 021-15 12 03.

Läs gärna mer om Consitu, om de som skulle bli dina kollegor och om våra uppdrag på www.consitu.se